Uitnodiging van gemeente Midden-Groningen voor Promotiedagen in Martiniplaza

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland vinden plaats in Martiniplaza Groningen op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019. Alle leden van de VOB – en andere ondernemersverenigingen in Midden-Groningen – zijn door de gemeente van harte uitgenodigd om tijdens de Promotiedagen een bezoek te brengen aan het beursplein Midden-Groningen.

In het speciaal zijn de ondernemers van harte welkom op dinsdag 5 november a.s. van 16.00 uur tot 17.00 uur. Dan wordt op het beursplein Midden-Groningen een netwerkborrel georganiseerd door het gemeentebestuur van Midden-Groningen.

Alle VOB-leden kunnen gratis toegang krijgen tot de beurs door zich in te schrijven. Klik hier (je gaat naar de Promotiedagen-pagina van de gemeente Midden-Groningen).

Tijdens de netwerkborrel op dinsdag 5 november kan iedereen op ongedwongen wijze de Burgemeester en Wethouders van Midden-Groningen ontmoeten. Gedurende deze borrel worden alle hapjes en drankjes op het plein aangeboden door het gemeentebestuur.

Let op: ook voor het alléén bezoeken van de netwerkborrel is inschrijving nodig om gratis toegang te krijgen tot de beursvloer.

Geplaatst in Gemeente en getagd met .